Alles wat je wilt weten over de rvs regendouche

Een rvs regendouche is een douche die vaak recht van boven komt. Je staat als het ware onder een heftige regenbui te douchen. Dat hij van rvs is zorgt voor een luxe uitstraling, maakt hem onderhoudsvriendelijk en zorgt ook nog een dat de douche jaren meegaat. Je kunt ervoor kiezen om de douche via een wandarm te bevestiging of om de douchekop uit het plafond te laten komen. Wat ook nog een optie is, is om de douchekop in je plafond in te bouwen. Wat je wens ook is, er is veel mogelijk als je een rvs regendouche wilt. 

Waar koop ik zo’n fijne regendouche? 

Je kunt bij diverse winkels of websites, zoals bijvoorbeeld bij Mastello, een rvs regendouche kopen. Je kunt daar ook advies vragen over jouw persoonlijke situatie en wensen. Ga jij voor een vierkante douchekop of kies jij liever een ronde? En wil jij bijvoorbeeld alleen een regendouche of vind je het ook fijn om een douchekop in je hand te hebben om je lichaam goed te kunnen spoelen? Er zijn diverse combinaties mogelijk. Zo kun je er ook voor kiezen om je regendouche met wastafelkraan te combineren voor een mooi geheel. 

Eindelijk die regendouche in je badkamer

Als jij je badkamer gaat verbouwen wil je natuurlijk dat deze jaren mee gaat. Waar kies jij voor? Heb jij nu bijvoorbeeld een bad die je nooit gebruikt, met een kleine douchecabine? Hoe fijn is het dan dat jij die ruimte nu kan gebruiken voor een prachtige regendouche? Je kunt de afwerking van je regendouche mooi combineren met bijvoorbeeld je kranen of badkamermeubels. Een afwerking van rvs past overal bij en is erg tijdloos, terwijl een zwarte of gouden kraan een moderne of luxere uitstraling kan geven. Ga voor de afwerking die jij het mooist vindt, zodat je nog jaren kan genieten van jouw badkamer.