Bouw je werkplek op diverse hoogtes

Regenkap rolsteiger

Bij vdsteenxxl zijn er diverse rolsteigers in het assortiment waar je verschillende werkzaamheden mee kunt uitvoeren. Een aluminium steiger is licht in gewicht en universeel toe te passen. De verschillende merken zijn verkrijgbaar in een aantal hoogtes en breedtes, wanneer je een steiger verankerd kun je deze gebruiken tot op wel 20 meter hoogte. We spreken dan wel over een brede steiger, een smalle steiger kun je verankerd tot ruim 12 meter hoog opbouwen. Bouw je een steiger zonder verankering dan liggen de maximale hoogtes beduidend lager.

ALX rolsteiger

Verschillende uitvoeringen met opbouwen

Niet iedere rolsteiger heeft dezelfde verbinding met de opbouw, de rechte borgpen is één van de mogelijkheden die wordt gebruikt om de delen te zekeren. Sommige steigers hebben een streepmotief op de sporten, hierdoor heb je meer grip als je naar boven klimt. Alle steigers zijn gekeurd waardoor je altijd een veilige werkplek hebt. Wil je er zeker van zijn dat ieder deel wordt geborgd maak dan gebruik van een steiger met een conische pen, hierdoor kun je de borgring nooit vergeten en het is eenvoudiger bij het opbouwen en afbreken van de steiger. Ook zijn er steigers beschikbaar in een doffe of glanzende uitvoering aluminium.

Doorloop frame

Wanneer je accessoires nodig hebt voor je steiger ben je bij vdsteenxxl ook aan het goede adres. Een steiger trap of steiger arm zijn bijvoorbeeld ook in de winkel te koop. Kom gerust langs in Valkenswaard om ons uitgebreide assortiment te bewonderen, ook voor andere gereedschappen en ladders, trappen kun je bij ons terecht.