Bulthaup, voor een keuken die bij jou past

Bulthaup

Ken je Bulthaup in Den Haag al? Ga je verbouwen of verhuizen en ben je op zoek naar een nieuwe keuken dan ben je bij Bulthaup in Den Haag aan het juiste adres. Hier kun je jouw droomkeuken laten ontwerpen.

Jouw keuken ontworpen door Bulthaup

BulthaupToen wij onze keuken gingen verbouwen, kon ik nergens mijn droomkeuken vinden. We hebben stad en land afgezocht maar niets was naar mijn zin. Toen kwamen we terecht bij Bulthaup. We gingen met elkaar in gesprek en het voelde meteen heel goed. Ze namen uitgebreid de tijd om naar mijn wensen en eisen te luisteren. Ook stelden ze goede vragen over mijn huishouden en wat ik belangrijk vind in mijn keuken en hoe ik hem gebruikt. Ook denken ze mee over materialen, toepassingen en de praktische kant van de keuken. Veel dingen waar ik zelf nooit aan gedacht had. Op basis van dit gesprek zijn ze gaan schetsen. Na het bespreken van deze schetsen werd het uiteindelijke ontwerp gemaakt en de begroting. Toen wij akkoord waren, werd onze keuken besteld en later perfect gemonteerd. Echt, de service is heel erg goed. De monteurs zagen elk details en gingen pas weg toen alles echt helemaal perfect was.

Uitstekende service tegen een concurrerende prijs

BulthaupIk ben echt superblij met mijn mooie keuken. Hij past helemaal bij ons huis maar ook bij ons als gezin. Kwalitatief en mooi in al zijn eenvoud. Op voorhand dacht ik dat het heel duur zou zijn om een keuken te laten ontwerpen maar in de praktijk viel dat reuze mee. We zijn bij veel verschillende keukenzaken geweest en de prijzen van Bulthaup zijn absoluut concurrerend. Dus ben jij ook op zoek naar een nieuwe keuken? Kijk dan zeker ook even op de website bij Bulthaup in Den Haag. Je kunt op de site ook direct documentatie aanvragen of een afspraak maken. Je kunt ook even langsgaan bij hun winkel aan de Binckhorstlaan 305.