Dakdoorvoer voor platte daken

Dakdoorvoer voor platte daken

waterafvoerDakdoorvoer voor platte daken nodig? Dan weet ik nog een goed adres. Ik kwam namelijk op de website van Werova. Zij hebben meer dan 30 jaar ervaring, maar dat kan je ook wel terug zien. Het maakt niet uit of je met een nieuwbouw bezig bent of met je eigen huis. Ze hebben diverse producten met veel mogelijkheden. Maar mocht je net als ik een afwijkende maat nodig hebben dan kan je je product op maat laten maken. Dit laat zien dat ze niet in problemen denken, maar in oplossingen.

Wanneer je de website bekijkt dan zie je gelijk welke mogelijkheden ze aanbieden. Dit doen ze aan de hand van tien afbeeldingen. Op deze manier begeleiden ze je door de hele website. Geen moeilijke en technische verhalen, maar het is kort en krachtig. Dit vind ik zelf namelijk erg prettig. Je kijkt wat je nodig hebt en gaat rustig verder.

waterdicht

Op maat gemaakte dakdoorvoer voor platte daken

Door een gezinsuitbreiding besloten we om een schuurtje in de tuin te bouwen. We moeten tenslotte ergens de fietsen kwijt. Het neerzetten verliep sneller dan verwacht, maar na een regenbui bleek dat het water niet lekker wegliep. Dit had te maken met de diameter van de afvoer. Die was zo minimaal. Ik stelde al voor om de zaag er in te zetten en het gat groter te maken. Alleen paste de afvoer dan niet meer. Met behulp van Google ging ik op zoek naar een dakdoorvoer voor platte daken. Ik kwam er al snel achter dat er specifieke maten waren. Ik had dus beter kunnen onderzoeken hoe groot ik het gat had moeten maken dan andersom. Maar goed, daar leren we weer van. Gelukkig voor mij is het bij Werova mogelijk om producten op maat te laten maken. Met behulp van een snelle levering kon ik de dakdoorvoer plaatsen.