De beste merken lichtkoepels vindt u op Lichtkoepels.info

Wanneer u een nieuwe lichtkoepel nodig heeft en er zeker van wil zijn dat deze van goede kwaliteit is, dan bent u bij Lichtkoepels.info aan het juiste adres! Zij verkopen via de webshop en de showroom de beste en mooiste lichtkoepels. Voor iedereen zit er een perfecte lichtkoepel bij door het ruime assortiment. U zult geheid een lichtkoepel vinden die aan al uw eisen zal voldoen! Daarnaast staat de webshop op het internet erg goed aangeschreven en zijn veel klanten erg tevreden over de producten en de service!  Het is een echte aanrader om een keer een kijkje te nemen op de webshop of ga langs in de showroom.

Wat is een lichtkoepel?

Een lichtkoepel is de ideale oplossing als u een plat dak heeft en meer lichtinval wilt. Lichtkoepels zijn er in verschillende vormen. Zo kunnen ze vierkant, bolvormig of rechthoekig zijn, maar er bestaan ook ronde of piramidevormige lichtkoepels. Ook is het mogelijk om een onderscheid te maken in heldere en opalen lichtkoepels. Het verschil is onder andere dat heldere meer licht doorlaten dan opalen lichtkoepels maar weren palen lichtkoepels wel meer warmte af. De lichtkoepels zijn gemaakt van polycarbonaat en acrylaat. Een lichtkoepel op een plat dak verhoogt de sfeer in uw  woning met gratis daglicht.

Contact

Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over een bepaald product dan kunt u Lichtkoepel telefonisch bereiken via het telefoonnummer 0252-622345. De medewerkers zullen uw vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden!