De goedkoopste flexibele waterslang ooit

flexibele waterslang

flexibele waterslangEindelijk heb ik een flexibele waterslang in huis. Deze wilde ik al een langere tijd hebben, maar nooit kon ik er eentje vinden die lang genoeg was. Onze tuin is namelijk heel erg diep en wij hebben maar 1 kraan. Daarom is het van belang dat hij een aantal meter is, want anders kunnen wij bepaalde stukken nooit nat krijgen. Eerst ben ik in verschillende tuincentra gaan kijken, maar daar kon ik niet goed slagen. De prijs was hier zo belachelijk hoog en ik wist bijna zeker dat het ook wel goedkoper zou kunnen. Om die reden ben ik toen online verder gaan zoeken. Toen kwam ik al snel uit bij Grow Expert.

Heel erg goed

In deze webshop heb ik uiteindelijk ook de flexibele waterslang gekocht die wij nodig hadden. Hij is niet alleen een stuk groter, maar ook kostte hij mij een stuk minder. De levering was ongelofelijk snel, want de volgende dag had ik hem al in huis. Het fijne is dat zij een groot assortiment hebben, waardoor jij de keuze hebt uit veel maten en uitvoeren. Ook heb ik hier een verbindingsstuk gekocht, waardoor hij nu helemaal niet lekt. Mocht jij benieuwd zijn of zij jou ook iets te bieden hebben, neem dan zeker eens een kijkje!