De Nuki, het betaalbare slimme slot

nuki-slim-slot

Wanneer je aan een smartlock denkt zal je waarschijnlijk al snel aan een hele hoge prijs denken, het is natuurlijk een gave gadget. Met een prijs van 229 euro is de Nuki een betaalbare optie met hele leuke features voor deze prijs. De Nuki wordt geplaatst over de huidige sleutel en hierdoor hoeven er geen ingrepen in de deur gedaan te worden.

Het gemak van een Nuki

Een Nuki plaats je erg simpel over je huidige slot. Je moet je sleutel aan de binnenzijde in het cilinderslot laten zitten en hier wordt de Nuki overheen geplaatst. Op afstand is het slot te openen met de Nuki app en deze draait dan voor jou het slot via de sleutel open.

De opties van een Nuki

De Nuki kan geopend worden via de handige app, maar is ook nog uit te breiden met extra opties om het slot te openen. Zo kan je een afstandsbediening aanschaffen waarmee je de Nuki kan openen. Je kan tot wel 200 afstandsbedieningen koppelen aan je Nuki, ook handig voor in een kantoorpand dus!

Er is ook een codepaneel te verkrijgen voor de Nuki. Dit codepaneel bevestig je aan de buitenkant van je huis in de buurt van de deur, erg handig als je kinderen hebt die nog geen smartphone hebben. Maar natuurlijk ook handig voor ouderen die niet in het bezit zijn van een smartphone!

Wil je de Nuki ook graag van afstand kunnen openen? Dan moet je de Nuki uitbreiden met een Nuki Bridge. Door middel van de Bridge verbindt de Nuki met het internet en kan je de deur overal ter wereld openen, zolang je maar internet verbinding hebt.

Zoals je ziet is de Nuki uit te breiden met verschillende opties, heeft dit nog grote gevolgen voor de betaalbaarheid van het smartlock? Gelukkig niet want de accessoires zijn allemaal niet zo duur!