De Quooker is een echte aanrader voor uw keuken

Wilt u snel en gemakkelijk een kopje thee of koffie zetten? Of kokend water hebben voor de aardappelen of eieren? Dan is de Quooker iets voor u! U kunt dit product gemakkelijk bekijken en eventueel kopen via de website van Sanispecials. Zij hebben meer dan 300.000 producten voor uw keuken, toilet of badkamer.

Zuinig

Veel mensen denken dat de Quooker ontzettend veel energie gebruikt. Dat komt doordat zijn voorganger, de waterkoker erg energie intensief is. Maar door een unieke vacuümverpakte wateropslag gebruikt de kraan nauwelijks stroom om het water te verwarmen. De kraan kost bij normaal gebruik slechts 5 cent per dag. Dat is minder dan wat een laptop verbruikt!

Daarnaast maak je met een Quooker altijd precies de hoeveelheid kokend water die u nodig heeft. Het is dus niet als een waterkoker waarbij veel mensen meer dan een halve liter koken voor een klein kopje thee. De kraan is dus een investering in uw portemonnee én het milieu!

Het assortiment

Op de website van Sanispecials kunt u verschillende soorten Quookers vinden. Het meest populaire model is de standaard kraan waar alleen kokend water van 100 graden uit komt. Maar u kunt ook kiezen voor een fusion model, waarmee u de temperatuur kunt instellen. Voor een compleet overzicht van alle Quooker modellen.

Voor vragen of advies kunt u 5 dagen in de week contact opnemen met Sanispecials. Zij zullen uw vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden of advies geven.