Decoreren met fotolijstjes doe je zo

klassieke lijst

De allerleukste foto’s maak je natuurlijk zelf. Hoe leuk is het dan om deze prachtige plaatjes te gebruiken als decoratie in jouw geliefde woning? Versier jouw huis met de plaatjes die je hebt geschoten tijdens het tripje van de afgelopen zomervakantie of van de bruiloft waar je nog steeds iedere dag over weg kan dromen. Deze momenten zijn momenten die je voor altijd bij blijven en zullen de perfecte aanvulling zijn voor jouw woning. We raken soms in de war van al die decoratie. Soms kan een enkele foto boven de bank iets te saai overkomen, terwijl in andere gevallen een enkele foto de perfecte optie is. Kies een formaat lijst 70×100, kleiner of groter en vind de lijst die jij zoekt!

Decoreren met meerdere fotolijstjes

Decoreren met meerdere fotolijstjes is perfect voor iedereen met een rustige woning. Denk bijvoorbeeld aan de single man die zijn huis graag industrieel inricht. Deze inrichting kan soms net iets te hard overkomen en een beetje warmte toevoegen is dan toch best lastig. Waar begin je dan met decoreren? Decoreren met fotolijstjes is dan de perfecte optie voor jou. De fotolijstjes kun je ophangen aan de muur, bijvoorbeeld met een industrieel fotolijst. Maak een collage van jouw favoriete herinneringen en geniet er iedere dag van. Ook kun je denken aan meerdere foto’s op een tv-meubel of op de plank van een open kast. Een paar foto’s naast elkaar kunnen precies de warmte geven die jij zoekt.

Decoreren met een enkele lijst

Decoreren met een enkele lijst is perfect voor de drukke maar o zo gezellige woning. Overal staat iets, alles staat vol en er is eigenlijk geen plek om een foto neer te zetten. Wanneer je dan begint aan het maken van een collage kun je de woning alleen maar drukker maken. Wanneer je dan kiest voor een enkele grote lijst op een toegankelijke plek zoals de bank of boven de eethoek kun je toch het verschil maken. Jouw favoriete foto brengt zo nog meer warmte in jouw gezellige woning en op deze manier voeg je iets persoonlijks toe aan jouw huis!