Een bos rode rozen als cadeau

Gekleurde rozen

Een bos rode rozen is perfect als jij familie of vrienden wilt verrassen met een leuk geschenk. Door de rozen te laten bezorgen, is de verrassing aan de deur compleet. Met speciale gelegenheden of feestdagen, zoals Moederdag en Valentijnsdag, is een bos rode rozen natuurlijk helemaal perfect. Er zijn verschillende soorten rode rozen. Zo is de populairste rode roos de Red Naomi. Deze roos staat perfect in veel bosjes met rode rozen. Door de felrode kleur, weet jij zeker dat deze roos opvalt tussen de rest. Een andere soort van de rode roos is de Everred. Deze roos heeft een iets lager prijskaartje, maar kan nog steeds worden gezien als een premiumroos. Ook deze heeft een dieprode kleur die perfect staat in een bos rode rozen.

Een bos rode rozen verzorgen

Wanneer jij een bos rode rozen krijgt, is het belangrijk om de rozen zo snel mogelijk te verzorgen. Dit doe je door de stelen schuin af te snijden. Maak vervolgens de vaas goed schoon en doe er vers water in met rozenvoeding. Haal vervolgens de bladeren die in het water hangen. Dit doe je zodat er zo min mogelijk bacteriën in het water kunnen komen. Deze bacteriën zorgen ervoor dat de vaasleeftijd minder wordt. Na een week moet je de vaas opnieuw schoon maken en het water verversen. Ook is het handig om nieuwe rozenvoeding toe te voegen. Zo geniet jij het langst van de bos rode rozen.

Een bos rode rozen zakelijk bestellen

Het is ook een leuk idee om een bosje rode rozen te bestellen voor jouw jarige medewerkers. Zo laat je zien dat je aan ze denkt en versterk je ook jouw relatie met hun. Je kan jouw relatie met jouw (vaste) klanten ook versterken door hun een bos rode rozen te sturen. Zo laat je de waardering zien en hebben ze een aandenken aan jouw bedrijf.