Een Dutch Rivièra zonnebed kopen

zonnebed kopen

Voor mijn moeder willen wij een mooi zonnebed kopen. Vooral nadat zij aan haar knie is geopereerd zal dit een uitkomst voor haar zijn. Zij zit regelmatig in haar tuintje te genieten van de mooie bloemetjes en de insecten die voorbij komen. Doordat zij aan haar been was geopereerd moest zij het rustig aan doen en zeker nog niet haar been buigen. Daarom was zo een bed ideaal voor haar. Via Dutch Rivièera hebben wij een speciaal model op maat laten maken. Zoals de hoogte van dit model. Deze moest hoger zijn dan een standaard maat, hierdoor kan je er makkelijker vanaf komen.

Via Dutch Rivièra een zonnebed kopen

Onze moeder was helemaal blij toen zij haar pakket in ontvangst mocht nemen. Binnen drie weken nadat wij het hadden besteld werd deze al gebracht. Meteen heeft mijn moeder deze in gebruik genomen en het ligt geweldig. Eigenlijk waren wij best wel een beetje jaloers toen wij onze moeder op deze nieuwe aanwinst zagen liggen. Zoiets zal ook in mijn eigen tuin geweldig staan.

Samen met mijn echtgenote hebben wij een bezoek gebracht aan de showroom. Hier hebben wij een zeer mooie tuinset gezien, die met een paar aanpassingen helemaal bij ons past.