Een gietvloer past goed in iedere ruimte van het huis

Steeds meer beseft men dat de vloer in je huis een enorme invloed heeft op de sfeer en op het karakter van je woning. Een donkergrijze houten vloer kan een hele andere uitstraling hebben dan een lichte tegelvloer bijvoorbeeld. Het is dan ook niet voor niets dat specialisten op het gebied van woninginrichting niet alleen focussen op meubels en accessoires, maar ook op de vloer. Een vloersoort die de laatste jaren enorm in opkomst is, is de gietvloer. Een gietvloer heeft als voordeel dat je het in vele kleuren, soorten en maten kunt krijgen, en dat het goed past in iedere ruimte van het huis. 

Praktisch gemak

Een gietvloer is een vloer die veel praktisch gemak biedt. In een aantal dagen tijd kan een vloerenspecialist een geweldige vloer voor je neerleggen, die zeer onderhoudsvriendelijk is. Omdat er geen naden en randen op een gietvloer zitten, kan vuil zich moeilijk hechten aan de vloer. Met een stofzuiger en een dweil krijg je de vloer weer eenvoudig blinkend schoon. 

Overal in huis

Een gietvloer past werkelijk overal in huis. Een gietvloer in de huiskamer kun je helemaal zo maken zodat de vloer goed bij de rest van het interieur past. Je kunt de kleur van de vloer namelijk helemaal zelf samenstellen. Ook in de garage zou deze vloer niet misstaan, omdat een gietvloer erg stevig is, en wel tegen een stootje kan. Een andere goede optie is de badkamer. Een gietvloer is namelijk af te werken met een speciale coating, waardoor de vloer waterdicht is. Ideaal voor in de douchecabine bijvoorbeeld. Praktisch, mooi en zeer hoogstaand. 

Twijfel je nog over welke vloersoort je wil gebruiken in het huis dat je gaat kopen of bouwen, denk dan zeker aan de gietvloer. De vloerenspecialist kan samen met jou kijken naar de mogelijkheden, en de vloer helemaal afstemmen op jouw wensen.