Een ideaal cadeau voor kerst

industriele spiegels

Ik denk dat iedereen zich op een bepaald moment in zijn leven wel voor even een prins of prinses wilt voelen. Even het gevoel dat je boven de rest staat en van die status kunnen genieten, al is het volledig in je eigen droomwereld. Het dichtst dat ik daarbij ben gekomen in mijn leven is na het aanschaffen van een gouden spiegel. Ik weet niet wat het is met die dingen maar ze doen iets met me. Toen ik de gouden spiegel voor mijn vriendin kocht als kerstcadeau, werd dat mij zeker wel in dank afgenomen dus dat is fijn.

Op ieder wandje past een spiegeltje

Ze zeggen wel eens dat op ieder potje een dekseltje past. Maar niet ieder dekseltje is van goud. Mijn huidige vriendin mag misschien volledig in de ban zijn van haar gouden spiegel, mijn laatste ex zou daar een heel stuk minder blij mee zijn en zou me keihard in mijn gezicht hebben uitgelachen dat ik een gouden spiegel heb gekocht. Zij zag het liefst  haar spiegel zwart. Dat gaf volgens haar het eerlijkste beeld van hoe iemand eruit ziet en niet met zo’n gouden randje eromheen, dat vond ze helemaal niks. Maar goed, gelukkig heb ik die gouden spiegel pas na haar gekocht.

Iedereen heeft wel een mening

Ik raad iedereen aan die aan het overwegen is een product te kopen waarvan ze twijfelen wat de buitenwereld daarvan vindt, om lak te hebben aan de mening van de mensen. Of je nou een gouden spiegel wilt of een zwarte, uiteindelijk blijft het volledig jouw keuze en is er niemand, maar dan ook niemand die je daarin kan tegenhouden. Dus koop desnoods een spiegel met een hele interessante geometrische vorm en voel je eens een beetje origineel! Zo moeilijk hoeft het niet te zijn, zolang je de spiegel maar mooi vindt en het er mee eens bent dat je hem koopt.