Een satijn dekbedovertrek is te koop bij Smulderstextiel

Graag een satijn dekbedovertrek kopen? Smulderstextiel is dan het juiste adres om te bezoeken. Zo is Smulderstextiel een bedrijf die al vele jaren lang in de handel van satijnen dekbedovertrekken zit. Hierdoor is dit bedrijf zeer vertrouwd bij vele mensen en kopen mensen dagelijks hier hun dingen. Zo kan je niet fysiek naar dit bedrijf, maar is Smulderstextiel deze dagen een webshop die een groot assortiment heeft aan niet alleen een satijn dekbedovertrek, maar ook aan alle soorten dekbedovertrekken. En niet alleen maar aan dekbedovertrekken, maar ook handeld Smulderstextiel in al de jaren dat ze bestaan in vele soorten textiel. Hierdoor kan je echt voor alles wat met textiel heeft te maken bij Smulderstextiel terecht.

satijnen dekbedovertrek

Een groot magazijn

Om iedereen altijd te kunnen voorzien van de beste dekbedden heeft Smulderstextiel een mooi magazijn die ervoor zorgt dat er nooit iets niet beschikbaar is. Zo was dit eerst wel het geval, dat was omdat Smulderstextiel een te klein magazijn had voor de grote van het bedrijf en daardoor ging er veel mis. Zo heeft Smulderstextiel besloten om te gaan verhuizen naar een zeer groot magazijn en heeft nu een magazijn in zijn bezit waar je 5000m2 aan textiel plezier kan hebben. Hier liggen zo’n 20.000 verschillende artikelen die allemaal verkrijgbaar zijn op de webshop van Smulderstextiel. Dit wordt ook veel bevoorraad, waardoor altijd alles op tijd verstuurd kan worden en ook alles beschikbaar is.

Vlotte levering

Doordat het magazijn nu zo vlot en effectief werkt is de levering en het versturen van bestellingen ook een stuk eenvoudiger geworden. Zo kan Smulderstextiel alle bestellingen zo bij elkaar pakken, inpakken en opsturen. Er geldt ook een regel bij Smulderstextiel, voor 13:00 besteld, dezelfde avond in huis. Hierdoor kan je dezelfde avond nog het nieuwe product gebruiken.