Een tafelzeil voor elke gelegenheid

Tafelzeil

Pasen, Hemelvaart, Kerst of een verjaardag: als je gasten over de vloer hebt voor een feest dan is de tafel vaak het middelpunt van de gelegenheid. Er wordt gegeten, gedronken en achteraf een borrel en koffie gedronken. Heel gezellig, maar ook slecht voor je tafel. Want mensen morsen eten, gooien hun koffie om of kinderen spelen met kleurstiften op jouw mooie tafel. Een tafelzeil biedt de oplossing.

Tafelzeil

Met een tafelzeil:

  • bescherm je die mooie tafel
  • kun je extra toevoegen aan het thema van het feest
  • zit iedereen met een gerust gevoel en comfortabel aan tafel

Feestdagen

Niets leuker dan een feestje voorbereiden! Je kunt een verjaardag of feestdag nog gezelliger maken met leuke details in je woning. Speciale servetjes, heerlijke koffie, lekkernijen die bij het thema passen en: een prachtig tafelzeil voor de gelegenheid. 

Tafelzeil

Organiseer jij een paasbrunch voor al je vrienden en familie? Kies dan voor een zeil met boerderijdieren. Of ga voor een gele tint, de universele kleur voor Pasen. Een barbecue in de tuin op een zomerse dag voorzie je van een tafelkleed met bloemen of planten erop die symbool staan voor dit seizoen. En een kinderfeestje? Dan kies je voor een tafelzeil met een gave fotoprint van allerlei kleurrijke en heerlijke snoepjes! Natuurlijk is het dan al helemaal leuk als je die snoepjes ook in bakjes op tafel zet. Zo steel jij de show op elk feest.