Geen rustvakantie maar een klusvakantie

Verbouwen

Een verbouwing in zijn of haar huis, wie wil dat nou niet? Wij, mijn vrouw en ik, wilden dat in ieder geval wel. We waren ons interieur een beetje zat en de sfeer in huis werd er maar niet vrolijker op. Het deed voor ons vooral een beetje somber aan. Daarom besloten we wat veranderingen toe te passen. Onze gedachten gingen gelijk uit naar een paar mooie sierlijsten in de beneden én bovenverdieping van ons huis. Ook wilden we de oude en lelijke meubelen het huis uit gooien. In de afgelopen herfstvakantie hebben we de veranderingen die we wilden eindelijk toegepast.

Gingen gelijk langs een paar meubelwinkels

Sierlijsten

Voordat de herfstvakantie was begonnen, zijn we al een paar weekenden opzoek gegaan naar het materiaal voor de veranderingen. Zo gingen we langs bij de vestiging van https://sierlijstenspecialist.nl/ in Huissen. Hier hebben we vervolgens mooie sierlijsten gekocht. We werden goed geïnformeerd over de montage en ook kregen we nog over het een en ander een handig advies. Omdat we toch op het bedrijventerrein waren in Huissen, gingen we gelijk langs een paar meubelwinkels. Hier hebben we mooie meubels, waaronder een bank en tafel, op de kop weten te tikken. Toen we geslaagd waren hebben we een bezoekje gebracht aan Arnhem waar we heerlijk hebben gegeten en geproost hebben op het feit dat we geslaagd waren.

Sierlijsten

Ook de muren kregen een beurt

 

Toen de herfstvakantie was aangebroken konden we eindelijk aan de slag gaan in ons huis. We besloten om van boven naar beneden te werken dus we gingen daarom ook eerst aan de slag met de bovenverdieping. Nadat de sierlijsten op de bovenverdieping waren geplaatst hebben we ook de sierlijsten beneden geplaatst. Uiteindelijk hebben we ook de meubels omgewisseld. Toen alles geregeld hadden was de sombere sfeer nog niet helemaal verdwenen dus daarom hebben we de muren een ander kleurtje gegeven.