Glazen lichtstraat

Als je behoefte hebt aan extra veel daglicht, kies dan voor een glazen lichtstraat. Dit zijn grote glazen overspanningen die in feite bestaan uit een paar daklichten, aan elkaar gekoppeld. Het bereik kan wel tot 760 centimeter zijn. Je kan je voorstellen hoe dit de ruimte kan veranderen. Om te voorkomen dat het op zonnige dagen te warm wordt, is er de keuze voor zonwering.

Koop een glazen lichtstraat bij www.vlakkelichtkoepel.nl

Bij deze fabriek in Cuijk maken ze allerlei soorten lichtstraten die eenvoudig te monteren zijn, zeer goed geïsoleerd zijn en een prachtig design hebben. Deze lichtstraten zijn ook leverbaar met zonwering. Door de schuine helling blijft er geen water en-/of vuil achter op de ramen. De lichtstraten zijn honderd procent getest op veiligheid en kwaliteit en hierdoor durven zij wel tien jaar garantie te geven.

Lichtstraat XL

Een bijzondere glazen lichtstraat die www.vlakkelichtkoepel.nl fabriceert is de lichtstraat XL. Deze bestaat uit een frame van maximaal 380 centimeter breed en heeft twee of drie glazen. Tussen de glazen in wordt een tussenkoker bevestigd van veertig bij zestig millimeter.

Kies voor kwaliteit

Als je kiest voor www.vlakkelichtkoepel.nl, dan kies je voor een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Hun producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van isolatie en veiligheid, maar zijn ook uitgebreid getest door onafhankelijke professionele bedrijven op onder andere lucht- en waterdichtheid en op windbelasting.

Download de brochure of neem contact op

Voor uitgebreide informatie en technische details kan je de brochure lichtstraten bekijken en-/of downloaden. Je kan ook de showroom bezoeken om je te laten adviseren. Je vind de showroom in Cuijck, op Hoogveld 14. Bellen (0485-310983) kan elke werkdag tijdens kantooruren. Het e-mailadres is info@vlakkelichtkoepel.nl.