Harvink meubels

Blazoem harvink

Harvink is een merk waar ik bijna mijn hele woning mee heb ingericht. Het aparte design heeft mijn hart gestolen. Een paar mooie stoelen, een bank, maar ook een tafel staan in mijn huis. Alles is ontworpen door Nederlandse meubelontwerpers. Dus je kan wel zeggen dat het van een Hollands fabrikant afkomstig is.

Een tijd geleden ben ik met een goede vriendin een dagje gaan shoppen, hierdoor ben ik bij Kok Wooncenter terecht gekomen. Hier heb ik mij echt lopen vergapen op het geweldige assortiment. De vele fraaie designs, van verschillende merken is echt iets om te gaan bekijken. Vooral het merk Harvink is een aanrader.

Stoel

Erg makkelijk afritsbare hoezen

Door mijn bezoek aan dit wooncenter ben ik helemaal op een andere toer gegaan. Voorheen maakte het mij niet echt uit waarop ik ging zitten. al was het een klapstoel. Maar een keer op een design stoel te hebben gezeten van het merk wat ik hierboven heb genoemd was ik om. Door gebruik te maken van koudschuim die hier als vulling worden gebruikt, zit je geweldig. Deze vulling zorgt ervoor dat je een uitstekende ondersteuning krijgt bij het zitten. Zelfs het materiaal waar de bekleding van is gemaakt voldoet aan al mijn verwachtingen. Het slijtvast en afritsbaar. Ideaal voor mensen die vaak hun interieur willen veranderen, want een andere hoes is zo gekocht.