Houten tuintafel: eindeloze mogelijkheden!

houten tuintafel

Heeft u altijd al een houten tuintafel gewild maar kon u de juiste afmeting niet vinden? Bent u op zoek naar een specifieke houtsoort en wilt u een houten tuintafel gemaakt met pure Nederlandse ambacht? Dan adviseren wij u om direct een kijkje te gaan nemen in Steenbergen. In Steenberg vindt u een prachtige showroom met de mooiste houten tuintafels in verschillende soorten en maten en gemaakt van het prachtigste hardhout. Bij Tuinwaardig heten de professionals u van harte welkom en vertellen zij u graag wat zij voor u kunnen betekenen.

houten tuintafel

100% maatwerk

Bij Tuinwaardig vindt u 100% maatwerk. In de loop van de jaren heeft dit prachtige bedrijf zich steeds verder uitgebreid met de mooiste producten. Naast houten tafels kunt u bij Tuinwaardig ook terecht voor bloembakken, ornamenten, tuinverlichting en producten voor uw tuinverzorging. Tuinwaardig staat voor 100% kwaliteit, maatwerk en Nederlands vakmanschap. In iedere tuin past een prachtige houten tuintafel van Tuinwaardig. De tuintafels zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. Denkt u aan cumaru hout, eikenhout of bilinga hout. De mogelijkheden zijn eindeloos! Tuinwaardig werkt alleen met de beste houtsoorten en de beste materialen zodat zij u de kwaliteit kunnen garanderen die u gewend bent. De professionals van Tuinwaardig gaan voor kwaliteit van de bovenste plank. Tuinwaardig biedt u verschillende soorten en maten houten tuintafels aan. Zit uw gewenste afmeting er toch niet tussen? Dat is geen enkel probleem! De vakmannen uit Steenbergen maken voor u graag een houten tuintafel op maat!

Meer dan een houten tuintafel

houten tuintafel

U bent bij Tuinwaardig niet alleen op het juiste adres voor prachtige, op ambachtelijke wijze gemaakte houten tuintafels maar u bent bij Tuinwaardig ook op het juiste adres voor het vinden van prachtige plantenbakken, tuinverlichting en borders. De mogelijkheden bij Tuinwaardig zijn eindeloos. Daarnaast vindt u er alles voor het onderhouden van uw tuin. Naast het maken van plantenbakken van verschillende materialen. Denkt u aan hout, cortenstaal of natuurlijk kunnen de mannen van Tuinwaardig u ook advies geven in het aanbrengen van tuinverlichting. Tuinwaardig is zoveel meer dan alleen een prachtige werkplaats voor houten tuintafels. U vindt bij Tuinwaardig unieke designs, met een stoer en stijlvol karakter. De meubels worden gemaakt van duurzaam hout met verzinkt of gepoedercoat staal. Daarnaast zijn de tuintafels onderhoudsvriendelijk. Tuinwaardig levert kwaliteitsproducten voor de inrichting en verzorging van uw tuin. Zij bieden u een uniek aanbod in alles wat u nodig heeft voor het aanleggen of vernieuwen van uw tuin.