Hoveniersbedrijf Van de Ven gaf mijn tuin een opknapbeurt!

Hoveniersbedrijf Van de Ven

Van een vriendinHoveniersbedrijf Van de Ven

De diensten van hoveniersbedrijf van de Ven zijn ongelofelijk goed. Mijn tuin zag er namelijk de laatste tijd meer uit als een jungle en was daarom nodig toe aan een nieuwe uitstraling. Ik wist vooraf niet precies wat ik wilde en dacht eigenlijk dat ik het zelf ging doen. Dat was tot ik ging opschrijven wat ik allemaal veranderd wilde hebben, wat nogal veel was. Ik wilde bomen eruit, gras gelegd hebben en ook nog de bestrating vervangen. Als ik dit zelf zou moeten doen, dan was ik nooit voor de zomer klaar geweest. Via een vriendin had ik deze onderneming getipt gekregen en daar ben ik dan ook direct op de site gaan kijken.

Hoveniersbedrijf Van de VenHeel snel klaar

Toen ik hoveniersbedrijf van de Ven benaderde was mijn eerste indruk direct positief. Ze wilden een keer met mij afspreken om mijn tuin te bekijken. Zo konden ze alle mogelijkheden zien en die met mij overleggen. Hierna zijn ze aan de slag gegaan met een ontwerp, waar ik zelf echt niet op kon wachten. Toen ik deze ontving werd ik positief verrast. Het zag er zoveel groter uit dan ik zelf ooit had kunnen bedenken. Een maandje later gingen ze aan de slag met de aanleg en het was in een mum van tijd klaar. De mannen waren erg prettig om mee te werken en ik kon alles aan ze vragen, zeker een aanrader. Mocht je meer informatie of voorbeelden willen, dan moet je zeker even op de website kijken!