Kamado Joe: de beste Kamado van Nederland!

Kamado

Bent u op zoek naar een Kamado Joe? Dan bent u bij Het Luxe Buitenleven aan het juiste adres. Wij bieden een ruim en divers aanbod aan bbq’s aan. Alle bbq’s staan er om bekend dat u heerlijke gerechten op kunt bereiden. Bij het aanschaffen van een Kamado bbq bieden wij u ook een kookworkshop aan. Zo kunt u kennismaken met de bijzondere bereidingswijze en leert u verschillende gerechten klaar maken. Weet u nog niet welk model van een Kamado bbq bij u past? Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikt model.

Kamado Joe

HET KAMADO JOE NEDERLAND AANBOD VAN HET LUXE BUITENLEVEN

Wij hebben het allemaal weleens meegemaakt. U  bent met iets leuks bezig en dan merkt u dat de kwaliteit van uw gereedschap niet optimaal is. Het gaat dan wel niet kapot, maar het werkt niet zoals het zou moeten. Dat hadden wij met grillen. Wij stonden graag en veel achter de grill, maar elk weekend weer vielen de grills en toebehoren u eigenlijk tegen. Wij wisten dat het beter zou kunnen. Dat heeft ons geïnspireerd tot het ontwerpen en ontwikkelen van een betere grill. Kamado Joe is niet zomaar een serie producten. Kamado Joe is wat u krijgt wanneer twee jongens die graag grillen zich er serieus toe zetten om de beste keramische grill ter wereld te creëren. Betere kwaliteit. Slimmere functies. Meer geavanceerde accessoires. Dat is het verhaal van Kamado Joe.

Grill Kamado

KAMADO JOE NEDERLAND SPECIALIST

Het hart van ons bedrijf is geen bedrijf. Het is een gemeenschap van mensen met dezelfde liefhebberij als al onze medewerkers: buiten koken met en voor vrienden en familie. Die passie is het vuur dat ons drijft, elke dag weer, bij alles wat wij doen. Door gebruik te maken van de Kamado Joe gaat voor goede kwaliteit. De Kamado joe is gemaakt om beter te presteren en gaat langer mee. Dat is de simpele, onwrikbare kwaliteitsnorm die maatgevend is voor alles wat we doen bij Kamado Joe – van vormgeving tot productie. Ons doel is eenvoudig: wij willen dat elk product dat de naam Kamado draagt een vertrouwd deel gaat uitmaken van buitengewone grillervaringen. Wilt u graag meerdere modellen van Kamado leren kennen? Wij nodigen u van harte uit om in onze showroom te komen kijken. Hier staan verschillende modellen opgesteld en kunt inspiratie op komen doen. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Vraag één van onze medewerkers om advies.