Legbordstellingen

Legbordstellingen zijn geschikt voor de massacapaciteit van producten die op slips of bedden zijn verenigd. Het maakt vakkundig gebruik van de ruimte mogelijk, terwijl het eenvoudig toegang geeft tot opgeslagen dingen voor een veel beter voorraadbeheer. rekken worden door producenten gebruikt voor massacapaciteit van meestal niet-bederfelijke artikelen wanneer de capaciteitsruimte niet voldoende is. Afgezien van verpakte producten die te maken hebben met, worden legbordstelling systemen bovendien gebruikt voor ruwe stof en onderdelen capaciteit. Specifieke rekken kunnen worden gepland, zodat het meest opmerkelijke aantal dingen kan worden verkregen om een groot assortiment mogelijk te maken. Het hebben van een stellingframe geeft toegang tot de meest doorgewinterde dingen in de voorraadkamer, waardoor ze om te beginnen kunnen worden uitgeladen.

Verschillende soorten legbordstellingen

Bijzonder rekken: Bepaalde legbordstellingen worden gekenmerkt door een hoog SKU-nummer, maar bieden de minste capaciteitsdikte. Gebruikelijke specifieke bed rekken kunnen worden gevisualiseerd als enorme rekken met capaciteitsruimte voor een enkele duw van dingen. De racks kunnen rug-aan-rug worden georganiseerd om de capaciteitsdikte vooruit te helpen. Het heeft een capaciteitsdikte en ruimte verslonden gangpaden druppel Rekken: deze rek zou een soort specifieke rek kunnen zijn met aangepaste contouren en staafverbindingen die opnieuw kunnen worden geconfigureerd en effectief kunnen worden uitgebreid zonder het gebruik van machine-instrumenten. Omgekeerde druppelvormige openingen worden langs de rechtopstaande contouren gestanst waar pinnen die aan de staven zijn verbonden, zijn ingebed. Geopende rekken: Deze worden soms aangeduid als hulprekken. In plaats van gebruik te maken van omgekeerde druppelvormige gaten, hebben sleufrekken een match van rechthoekige openingen verwerkt in combinatie met de rechtopstaande omtrek. Verbinding tussen de omtrek en de pilaar kan zijn door strikken die uit de stang projecteren of door schokken. los van deze drie bijzondere legbordstellingen zijn er nog veel meer.

Conclusie

legbordstellingen zijn, bovendien bekend als capaciteits- of beddenrekken, kunnen voor een een systeem dat geschikt is voor de massacapaciteit van producten. Dit maakt gebruik van de ruimte mogelijk, terwijl het eenvoudig is om opgeslagen dingen aan te brengen voor een superieure voorraadcontrole. Enkele van de voordelen van legbordstellingen zijn vakkundig ruimtegebruik, eenvoudige voorraadorganisatie, minder geschaade goederen, uitgebreide efficiëntie van werknemers, automatisering, beveiliging en netheid.