Leuke date tips om te doen met je partner

Samen dingen doen met je partner is het leukste wat er is! Niets voor niets hebben vele mensen quality time als hun ‘love language’, een manier van het houden van een ander. Wanneer je namelijk veel tijd doorbrengt met je geliefde, leer je elkaar beter kennen en ontdek je zelf ook wat je leuk vindt om samen te doen. Voor deze reden hebben wij wat tips met leuke activiteiten die jij samen kan doen met je geliefde! (Dan heb je gelijk al een paar dates die je kunt plannen, haha).

Ga samen naar de spa of sauna

Wellness is helemaal niet alleen voor vrouwen: integendeel, ook mannen mogen wel eens genieten en lekker in het zonnetje gezet worden! Als jullie beiden toe zijn aan een rust moment waarbij je zelf alleen maar hoeft te ontspannen, dan is het super leuk om samen naar een wellness centrum te gaan en even lekker in een Welltub hottub te zitten. Vaak faciliteren zulke centra ook nog eens verschillende verzorgingsservices, zoals een massage en een heerlijke lunch of diner erbij. Besteed wat tijd samen in een sauna of een hottub in de tuin onder het genot van een lekker glaasje wijn. Klinkt perfect toch, of niet?

Plan een weekendje samen in een andere stad

Op reis gaan hoeft echt niet buiten de grenzen van Nederland te zijn. Kies bijvoorbeeld samen een leuke stad waar jullie samen nog nooit zijn geweest, boek een hotelletje of een AirBnB voor een weekend en ga lekker samen winkelen of plekken bezichtigen.

Als jullie beide uit de randstad komen, dan is het bijvoorbeeld heel leuk om ergens meer richting het zuiden te gaan. Maastricht en Eindhoven zijn hele populaire plekken (en andersom kunnen de Brabanders juist een weekend Rotterdam doen). Zo hebben jullie toch het gevoel dat jullie even ergens anders zijn, maar hoeft het niet al te veel geld en tijd te kosten. Binnen no-time ben je namelijk zo weer thuis, of je nu gaat met het openbaar vervoer of de auto.