Meer licht in huis dankzij kozijnen Wijchen

Eindelijk meer licht in huis. Dat is het resultaat na al het werk wat we deze zomer hebben verricht in ons huis. We hebben namelijk een aantal muren laten wegvallen en daarvoor zijn er kozijnen in de plaats gekomen. We kwamen tot de beslissing om dit te doen omdat we het er over eens waren dat het veel te donker in huis was. Er moest simpelweg gewoon meer lichtinval komen. Met die reden hebben we deze zomer kozijnen in ons huis geplaatst.

Vonden de samenwerking erg soepel verlopen

Voor het plaatsen van de kozijnen hebben we contact opgenomen met kozijnen Wijchen. Toen we belde met dit bedrijf, werden we aan het eind van het gesprek uitgenodigd voor een gesprek op locatie. In het gesprek op locatie hebben we de mogelijkheden en wensen besproken. Ook was er meteen een data getrokken waarop de kozijnen zouden komen. We vonden het fijn dat alles zo snel besloten kon worden met kozijnen Wijchen.  

Het resultaat mag er zeker wezen

Voordat de dag van de plaatsing aanbrak, zorgden wij er al voor dat de muren waar de kozijnen moesten komen te staan, verwijderd waren. Het verwijderen van de muren ging met veel moeite, daarom besloten we om daar ook een bedrijf voor te vragen. Uiteindelijk waren de muren succesvol verwijderd. Op de dag van de data die er was getrokken voor het plaatsen van de kozijnen, ging s ‘ochtends om 8 uur al de bel; kozijnen Wijchen stond aan de deur. De kozijnen werden vervolgens gedurende de dag, zorgvuldig geplaatst. Het resultaat mocht er zeker wezen. De kozijnen waren namelijk netjes geplaatst en we merkte meteen een verschil op. Door de kozijnen beschikken we nu over een huis met veel meer lichtinval. Zo besparen we hiermee ook stookkosten om het huis op een goede temperatuur te krijgen.