Nieuw laminaat laten leggen

Eindelijk hebben we het besluit genomen om onze vloer te vervangen. Normaliter ben ik dan niet iemand die het via internet gaat zoeken. Echter is het van belang dat wij goede kwaliteit vloer hebben waardoor we hier ook specifiek op zijn gaan zoeken. Doordat we gezien hadden dat hun laminaat laten leggen was ik al verkocht. Natuurlijk klinkt het erg mooi, maar dat is het dus ook! Op de website van LPH vloeren is het mogelijk om zowel bij hun een vloer te bestellen welke door hun wordt gelegd. Ook in de kosten scheelt het enorm waardoor ik ervoor heb gekozen om bij hun te bestellen.

060

Snel geregeld

Vanaf het moment dat wij bij hun een bestelling hebben geplaatst ging het erg snel. Diezelfde week stonden ze al bij ons op de stoep om de vloer te leggen. Een schitterende nieuwe vloer waar ik alleen maar vol lof over kan spreken. Hun hebben de vloer dan ook onwijs prachtig gelegd en pas wanneer ik akkoord heb gegeven voor het eindresultaat vertrokken ze weer. Zelfs de afval namen ze weer mee naar het werk. Ik kan niks anders zeggen dan dat dit bedrijf maar al te goed weet hoe dat het hoort.