Ontspanning met een infraroodsauna

Infrarood

Een infraroodsauna is ideaal als je gebruik wil maken van een sauna in je woning. Een Finse sauna is vaak niet zo geschikt voor binnengebruik vanwege de hoge temperaturen maar een sauna met infraroodstralen is prima te plaatsen. Bijvoorbeeld bij een badkamer, in een lege kamer of op zolder. De ruimte hoeft niet groot te zijn. Met een standaardcabine hoef je ook geen kamers te verbouwen maar kun je gewoon een geschikte cabine laten plaatsen.

Infraroodcabine

Een infraroodsauna is goed voor lichaam en geest

De warmte van infrarood dringt diep door in de huid en de spieren. Het is daarom goed voor pijnlijke spieren en gewrichten. Bovendien zorgt de warmte ook voor ontspanning waardoor je geestelijk en lichamelijk echt tot rust kunt komen. Heerlijk om deze luxe in je eigen huis te ervaren. En met de infraroodcabines is dat ook zeker mogelijk.

Infraroodsauna

Kant en klare cabine bestellen

Je kunt natuurlijk een infraroodsauna op maat laten maken. Er zijn echter ook kant en klare cabines te koop. Bij Bodyfit kun je bijvoorbeeld terecht voor de Nobel sauna. Deze luxe infraroodcabines zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Ze zijn alleen via de webshop te koop. Ideaal want met een paar klikken heb je hem besteld. Je kunt tijdens het bestelproces het model kiezen met de juiste afmetingen. Vervolgens kun je voor verschillende opties kiezen. Zo bepaal je zelf de houtsoort, het soort straler en kun je kiezen voor vloerverwarming, ruggensteunen en professionele led kleurentherapie. Je kunt de infraroodcabine ophalen bij Bodyfit in Zeewolde maar je kunt hem voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Je stelt dus zelf je infraroodsauna samen.

Bekijk het aanbod van infraroodcabines op de webshop van Bodyfit. Heb je toch nog vragen over het product of het bestelproces? Neem dan even contact op met Bodyfit. Zij helpen je graag verder om zo tot een goede keuze te komen.