De samenwerking met Keuken Westervoort

Keuken Westervoort

 

Eergister was het dan zover; onze keuken van Keuken Westervoort was eindelijk gemonteerd in ons huis. Een nieuwe keuken van topkwaliteit. Mooie keukendeuren, een mooie ingebouwde koelkast, een oven, een groot aanrecht, en een afzuigkap. Alles erop en eraan. Nu we de keuken hebben van Keuken Westervoort, waar we overigens heel blij mee zijn, kijken we terug op een mooie samenwerking met Keuken Westervoort.

Keuken Westervoort

3 maanden geleden

 

Zo belden we ongeveer 3 maanden geleden het bedrijf op. Ze namen gelijk op en stonden ons erg vriendelijk te woord. We vroegen om een paar voorbeelden van Keukens, en die werden vervolgens direct en zonder twijfel naar ons toegestuurd. Na lang nadenken en keer langs te zijn geweest bij Keuken Westervoort, kozen we voor een hardhouten keuken.  Deze keuken vonden we persoonlijk het mooiste en daarom het beste bij ons huis passen. We vonden de rode keukens ook mooi maar die pasten echter gewoon niet in onze huisstijl.

 

Tevreden over de samenwerking

 

Nadat we een mooie keuken hadden uitgekozen, gaven we dit door aan Keuken Westervoort. Ze reageerde snel en de keuken was al snel geleverd. Omdat ik zelf goed kan klussen, plaatste ik de keuken zelf. Na een week was de klus voltooid en keken ik en mijn vrouw uit over een prachtige keuken die een grote meerwaarde heeft aan ons huis. Een verrijking van onze huisstijl. We zijn erg tevreden over de samenwerking met de specialist op het gebied van keukens: Keuken Westervoort!