Dit zijn de verschillende soorten gevelbekleding

gevelbekleding

Gevelbekleding beschermt de gevel en maakt jouw woning mooier. Vroeger werd dit van hout gemaakt, maar inmiddels zijn er diverse soorten bekledingen voor de gevel beschikbaar. In dit artikel behandelen we de soorten.

gevelbekledingVerschillende soorten

Gevelbekleding blijft steeds in ontwikkeling, er zijn dan ook veel soorten waar je uit kunt kiezen.

– Zweeds rabat
– Potdeksel
– Rabatdelen
– Kunststof schroten
– Gevelbeplating

Waar vroeger houten bekleding nogal onderhoudsgevoelig was, is het kunststof materiaal wat tegenwoordig vaak gebruikt wordt onderhoudsarm.

Een toeleverancier van gevelbekleding is Heering. Deze leverancier levert drie verschillende soorten bekleding welke verkrijgbaar zijn in 30 diverse kleuren en houtstructuren! Keralit is bijvoorbeeld een A-merk die er met kop en schouders bovenuit steekt. De basis van Keralit bestaat uit materialen die gerecycled zijn. Het is dus ook nog eens goed voor het milieu! Er hoeven geen bomen gekapt te worden en het verbruik van grondstoffen wordt tot een minimum beperkt.

Heering geeft je graag adviesgevelbekleding

Twijfel je over welke gevelbekleding het beste is voor jouw woning? Dan kun je gerust advies vragen bij Heering, de medewerkers geven graag antwoord op jouw vragen. Ook is het mogelijk om kleurmonsters aan te vragen van de verschillende soorten bekleding. Dit is geheel kosteloos en kan makkelijk en snel via de website. Je hebt de kleurmonsters snel in huis! Ben je geïnteresseerd in een materiaal? Kijk op de website voor alle dealers waarbij je terecht kunt! Wij hebben onze gevels opnieuw laten bekleden en zijn erg tevreden met de kwaliteit die Heering levert. Het loont dus zeker om even een kijkje op de website te nemen.