Steeds meer mogelijk met de telefoon

Het is een slimme keuze om over te gaan naar het gebruik van applicaties om verschillende elektrische apparaten binnenshuis te kunnen besturen. Het is geld besparen als je even snel het licht in een andere kamer uit kunt zetten, of de thermostaat omlaag kan zetten als je dit per ongeluk vergeten bent. Je hebt het allemaal zelf in de hand. Bij het dichthouden van de gordijnen blijft de temperatuur binnen laag waardoor de airco niet aan hoeft. Maar het kan ook zijn dat je niet geheel in het donker wil zitten. De raambekleding bij Somfy is hierop aan te passen en zal ervoor zorgen dat er toch nog een bepaald level van daglicht naar binnen valt.

Verschillende variaties en kleuren

De strakke, moderne uitstraling van de raambekleding en raamdecoratie die Somfy België biedt zullen je gordijnen veranderen in statement stukken. Er zijn meerdere variaties aan raamdecoratie beschikbaar, waardoor er genoeg keuze is om ervoor te zorgen dat er iets is wat bij je in de smaak valt. Zo is er te kiezen tussen verschillende elektrische rolgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen en jaloezieën. Er kan gekozen worden naar smaak, naar wat er in het interieur van je woning past en op uitstraling.

Besparende werking

In de zomer zullen de gordijnen automatisch zakken als het gaat om het behoud van een aangename temperatuur binnen. Als de binnen temperatuur 25 graden Celsius raakt, gaan de gordijnen dicht zodat de airco zo min mogelijk gebruikt hoeft te worden. Zo zijn de raamdecoraties ook nog eens besparend in gebruik. De raambekleding zal de privacy waarborgen, maar zal niet wegnemen van het natuurlijke zonlicht dat naar binnen valt. De bediening van de gordijnen is veelzijdig en toegankelijk voor iedereen. Wat zorgt voor een groot voordeel tegenover de standaard rolgordijnen die je veel ziet.