Vliesbehang voor een gladde muur

vliesbehang

Uitstralingvliesbehang

Het vliesbehang wat ik afgelopen week heb geplakt is echt een van de beste. Voor andere kamers in mijn huis heb ik het gekocht bij een bouwmarkt, maar ik merkte toch dat dit van mindere kwaliteit was. Het scheurde een stuk sneller en was ook moeilijk aan te brengen. Zelf was ik tot voor kort helemaal niet iemand die van klussen hield, maar inmiddels vind ik het wel leuk. Vooral dat je ziet hoe een kamer kan veranderen, vind ik erg leuk. Mijn jongste zoontje wilde graag van zijn blauwe muren af en daarvoor wilde hij graag wit terug. Nu is overschilderen natuurlijk een optie, maar zelf vond ik de structuur niet mooi. Liever wilde ik het gladder hebben, waardoor het ook een strakkere uitstraling zou krijgen. Om dit te doen ben ik toen op zoek gegaan. Het moest niet te duur zijn en ik moest het gemakkelijk zelf kunnen doen. Ik had namelijk geen zin om er iemand voor in te huren, want hierdoor lopen de kosten vaak snel op.

Tijdbesparingvliesbehang

Om de muur glad te krijgen, heb ik uiteindelijk vliesbehang eroverheen geplakt. Dit ging ongelofelijk makkelijk, zelfs voor iemand zonder ervaring. Het stucen van dit oppervlak zou mij een stuk langer de tijd hebben gekost. Ik zou de webshop waar ik dit heb besteld aan iedereen willen aanraden, want niet alleen de kwaliteit, maar ook de service was erg goed. Mocht jij ook naar iets voor bij jou in huis op zoek zijn, neem dan zeker eens een kijkje daar!