Waar koop je bouwonderdelen?

Ben je op zoek naar bouwonderdelen tegen een goede prijs? Kijk dan eens op de site van Bouw-Handel.nl Je vindt er uiteenlopende producten die je nodig kunt hebben als je aan het klussen bent in en om het huis.


Artikelen bij Bouw-Handel

Wat verkoopt Bouw-Handel? Lichtkoepels, dakramen, deurluifels van verschillende materialen, rookkanalen, vlizotrappen en ladders, rookhokjes of polyester bakken. Voor alle producten geldt dat ze tegen de laagste prijzen worden aangeboden en thuisbezorgd worden. Bestellingen doe je eenvoudig online en deze kun je ook achteraf betalen. De verzending van de artikelen is gratis en geschiedt doorgaans binnen een week. Bouw-Handel claimt dat ze de laagste prijzen hanteren voor hun producten. Als je hetzelfde product ergens anders goedkoper kunt krijgen wordt het verschil terugbetaald maar ontvang je tevens 10% korting op je bestelling.
Ook voor advies

Je kunt bij Bouw-Handel niet alleen terecht voor het bestellen van materiaal. Je kunt er ook advies inwinnen over een bepaalde klus en de materialen die je daarvoor nodig hebt. Stel, je wilt een dakraam plaatsen. Dan kun je op de site kijken wat er allemaal voor dakramen te koop zijn en wat je allemaal nodig hebt om deze te kunnen plaatsen. Kom je er dan nog niet helemaal uit dan kun je altijd telefonisch of via de mail contact opnemen of chatten met het bedrijf. Deze service geldt voor alle artikelen die zij verkopen en kan heel handig zijn als je niet goed weet hoe je een bepaalde klus dient aan te pakken of wat je ervoor nodig hebt.