Weinig onderhoud aan je gevel

duurzame houten gevelbekleding

Een houten gevel is over het algemeen niet de eenvoudigste gevel om te onderhouden. Maar met de duurzame houten gevelbekleding van Plastica.nl is dit anders, een natuurlijke gevel in combinatie met onderhoudsarm. Ieder jaar de gevel schilderen is verleden tijd, de houten panelen zijn uitstekend bestand tegen regen en wind. Natuurlijk zijn al onze materialen milieuvriendelijk en duurzaam om het milieu een handje te helpen gezond te blijven. Bekijk de vele mogelijkheden met onze houten gevelbeplatingen.

FSC keurmerk

duurzame houten gevelbekleding

Bij het produceren van houten gevelbekleding gebruiken we geen hout wat niet duurzaam is. De duurzame houten gevelbekleding die Plastica.nl gebruikt is voorzien van het FSC keurmerk. Dit betekent dat de grondstoffen van de houten beplating afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Het hout heeft een natuurlijke bouwstof en is een positief punt betreft CO2 neutraal bouwen. Wil je een gevel die niet alleen straalt in de omgeving, maar ook verantwoord is voor het milieu dan heb je met deze gevels een veilige keuze. Kies de gewenste houtsoort om ook jouw gevel te laten bekleden.

Makkelijk te bewerken en monteren

duurzame houten gevelbekleding

Moet je de duurzame houten gevelbekleding bewerken dan is dit ook eenvoudig te doen. Montage is niet moeilijk, wil je daarover informatie dan kun je daarvoor ook bij Plastica.nl terecht. Alle materialen voor het bekleden van je gevel kunnen we op maar leveren, of dit nu een stukje van je gevel is of een complete gevel. Doe montage alleen bij droog weer en zorg ervoor dat de gevel wel kan blijven ventileren. Wil je eerst meer informatie over de verschillende soorten gevelbekledingen? Dan staan we klaar om je van alle informatie te voorzien.