Werkwijze bij overlijden

woning ontruiming

Vaak wordt een eerste contact per telefoon gemaakt voor de woning ontruiming. Omdat Wovia weet wat een impact dit heeft voor de nabestaanden, komen zij daarna langs en worden de werkzaamheden doorgenomen. Er moet ook een schema worden gemaakt wanneer de werkzaamheden plaats moeten vinden, je ontvangt een vrijblijvende offerte en de eventuele datum wanneer de woning leeggehaald wordt. Alle werkzaamheden worden met het grootste respect uitgevoerd, afspraken die zijn gemaakt worden altijd nagekomen.

woning ontruiming

Spullen met emotionele waarde

Natuurlijk snappen ze bij Wovia dat er wel eens iets vergeten kan worden in alle hectiek bij een overlijden, spullen waar je als familie aan gehecht bent worden apart gehouden en na afspraak bij je thuisbezorgd. Zijn er andere spullen van waarde, die je niet als familie wilt hebben dan bestaat de mogelijkheid deze te verkopen. Wil je de spullen liever laten veilen, kan dat ook geregeld worden met de veilinghuizen waarmee het bedrijf samenwerkt. We proberen zoveel mogelijk het weggooien van spullen te voorkomen, er wordt samengewerkt met stichtingen en goede doelen.

Overige werkzaamheden

Wil je alle werkzaamheden uit handen geven omdat dit te emotioneel is, dan is dit mogelijk. Vloerbedekking of laminaat is mogelijk om uit de woning te laten verwijderen, muren herstellen of een zonwering van de muur halen is een van de mogelijkheden. Ook wanneer de woning overvol met spullen of verwaarloosd is kun je terecht voor woning ontruiming, Wovia is bekend met deze situaties en kent geen problemen met dergelijke situaties. Wat de staat of oorzaak ook is van een woning, respect is voor het bedrijf een belangrijk punt naar de klant toe.