Windowdeco glasfolie is echt geweldig!

 

 

Windowdeco glasfolie hebben jullie daar al eens van gehoord? Zo niet dan is het leuk om dit artikel even te lezen. Ik doe er alles aan om met plezier te wonen. Natuurlijk schrijf ik niet alleen artikel, die over verbouwen of bouwen gaan. Vandaag pak ik het anders aan. Ik ben zelf verzot op de nieuwste woningtrends, en die deel ik dan ook graag met jullie. Ik ben dan ook altijd opzoek naar nieuwe bevindingen, die je kunt toevoegen aan je woning. Zo heb ik laatst bij mij zelf een originele manier gevonden om het huisnummer te weergeven. Het is natuurlijk ook altijd mooi als je metalen nummers gebruikt, maar ik kwam laatst op een site genaamd windowdeco.nl en daar kun het op een andere manier doen. Met windowdeco glasfolie heb ik mijn huisnummer laten drukken op raamfolie, ook wel glasfolie genoemd. Het is een hele bijzondere manier van een huisnummer plaatsen!

Erg blij met deze manier!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe huisnummer. Het ziet er hartstikke leuk uit en ik ben er super blij mee. Het is iets aparts wat bijna niemand heeft, en dat maakt het deels zo bijzonder. Het is een leuk kleinigheidje voor de mensen, die op zichzelf wonen. Het ziet er gewoon super leuk uit, en het is dan ook een echte aanrader voor iedereen. Neem daarom een kijkje op de bovenstaande link!