Windscherm terras door Xterior

Windschermen terras kunnen prijzig zijn. Dure advieskosten, tegenvallende installatiekosten, er zijn tal van redenen waar een terras windscherm meer kan kosten dan vooraf begroot. Dat gebeurt je niet bij ons. Waarom niet? Heel eenvoudig, wij maken onze eigen windschermen en weten daarom precies wat werkt voor jouw terras. Daarom geen verrassingen achteraf, maar direct een scherpe totaalprijs. Windschermen terras zijn daarom geen overbodige luxe

aaa

Geld besparen

Zonder windschermen heeft de wind vrijspel, het neemt veel mindere punten met zich mee, één van deze mindere punten is dat u veel geld kwijt bent aan heaters, die (bijna) niet helpen. Wij van Xterior hebben duurzame, betaalbare en stijlvolle oplossingen voor dat probleem. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie.

Kwaliteit

Door onze jarenlange ervaring met het maken van windschermen, veel geprobeerd te hebben, weten wij nu precies waar een windscherm aan moet voldoen. Wij weten hoe we het windscherm zo sterk mogelijk kunnen maken en daarbij zorgen wij natuurlijk voor een goed, bijpassend uiterlijk. Het strakke design van de windschermen trekt uw klanten naar uw toe, het eerste gezicht geeft ook gelijk de eerste indruk. Met onze ruime keuze uit verschillende designs weten we zeker dat er iets tussen zit wat bij uw huisstijl past!

Contact ons

Bent u toe aan (nieuwe) windschermen en wilt u het beste van het beste. Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij staan open voor nieuwe ideeën en eigen initiatieven. Onze ervaren medewerkers en onze speciale techniek, maken wij uw windscherm naar uw wensen, zo heeft u uw eigen persoonlijke windscherm voor een goede prijs!

aaaa