Zonwering laten plaatsen door Hubo Amstelveen

Hubo Amstelveen

Zonwering, dat is hetgeen wat iedereen tegenwoordig wel heeft. Het houd de zon tegen en s ’nachts als je wilt slapen kan het dan toch eindelijk een keer helemaal donker zijn. Met die redenen wilden we graag zonwering laten monteren door Hubo Amstelveen. Hier hoorde wij namelijk al vaker verhalen over. Vooral in een positieve zin.

Namen direct contact op

Hubo Amstelveen

Voordat we wisten bij wie we moesten aankloppen, deden we een aantal zoekopdrachten op het internet. Het internet verwees ons in de meeste gevallen naar Hubo Amstelveen. De recensies over het bedrijf waren erg positief. Om toch nog een bevestiging hiervan te krijgen in echte levende lijve, deden we wat informatie op bij de buren van ons. Ook hebben we nog andere buurtbewoners om advies gevraagd. Ook zij, net zoals het internet, verwezen ons naar Hubo Amstelveen. Toen we de bevestiging in levende lijve hadden, namen we direct contact op met Hubo Amstelveen voor de zonwering.

Hubo Amstelveen

Willen niet meer zonder

Bij Hubo Amstelveen zijn we vervolgens uitgenodigd voor een vrijblijvend advies toen we contact opnamen met hen. Bij de vestiging hebben we de mogelijkheden besproken en zijn we uiteindelijk overeengekomen met het voorstel van Hubo Amstelveen om zonwering te plaatsen bij ons huis. Dit hebben ze dan uiteindelijk ook gedaan. De zonwering is perfect gemonteerd door de vriendelijke medewerkers van Hubo Amstelveen. Ik heb hier ook nog een leuk gesprek mee gehad onder het genot van een lekker kopje koffie. Nu ik en mijn vrouw ongeveer 3 weken eigenaar zijn van de zonwering willen we niet meer zonder. We zijn dus erg tevreden over de dienst die Hubo Amstelveen ons geleverd heeft. We raden anderen dan ook zeker aan om zaken te doen met Hubo Amstelveen als je zonwering wilt.